miercuri, 23 februarie 2011

De unde ne imbracam?





Postul de fata este gandit sa vina in ajutorul multor dansatori sportivi si nu numai, cu privire la costume de dans, rochii, imbracamintea necesara si incaltaminte. Cel putin eu aveam o mare problema acum cativa ani cand incercam sa imi gasesc un body de latino sau sa-mi cumpar pantofi. Eh, vremurile s-au schimbat, micii producatori si-au facut site-uri si asa incerc sa ii reunesc in acest post.
Cu siguranta nu incerc sa fac nici un fel de reclama anumitor croitorii sau magazine, de aceea va invit sa va spuneti parerea despre linkurile de mai jos si sa impartasiti si alte locatii pe care eu nu le-am gasit.


Dansatori sportivi
In primul rand iata regulamentul privind tinuta de concurs de pe site-ul oficial al federatiei romane de dans sportiv.
1. Xandra Dance “ofera costume de dans la comanda, pentru copii, tineret si adulti. Colectia lor cuprinde pe langa costumele de dans sportiv si costume de balet, aerobic, fitness, gimnastica ritmica, gimnastica sportiva, patinaj, rochii de gala”. Ii cunsoc personal, imi place de ei :) . Sunt din Sibiu, iata si linkul Xandra Dance.
2. By US sunt din Bucuresti si sunt in domeniul costumelor de dans sportiv de mult timp (si al dansului). Am lucrat cu ei si am fost multumit, nimic de reprosat. Pe langa costumele standard sau latino (alese dintr-o lista sau dupa create dupa ideile voastre), ofera si rochii de nunta, costume de antrenament, accesorii. Hi Virgil si Alexandra! :)
3. Aitdance este o reprezentanta a unui firme bulgaresti. Au si sediu in Bucuresti si o oferta foarte variata de haine si incaltaminte pentru dansul sportiv si nu numai. Iata si site-ul.
4. Supadance are o reprezentanta si in Romania prin intermediul firmei DENPASAR, dar din pacate se poate comanda doar on-line. Iata cum.
3. BKS dancewear sunt din Constanta si din pacate site-ul lor era cazut la momentul scrierii articolului. Atfel nu va pot da mai multe detalii. BKS dancewear; email: bks_dancewear@yahoo.com; telefon: 0788 626 150
4. Veres Zsolt din Mures cu telefonul 0746 509 251, email: zsolt_veres_2000@yahoo.com.
5. Magic Dance executa costume de toate felurile si de asemenea pantofi la comanda. Preturile variaza de la 70 la 90 de ron pentru baieti (mai putin fracul care este 300), iar o rochie poate costa pana in 250 ron. Sunt din Bucuresti. Iata si linkul Magic Dance Costume de dans.
Alte dansuri
Balet

1. http://www.pentrudans.ro/ este un magazin online care ofera tinute si accesorii folosite in balet.
2. http://www.balerines.ro este un alt magazin online cu imbracaminte de balet si nu numai.
3. Demetria face costume la comanda inclusiv pentru balet. Sunt din Bucuresti.
Belly Dance
1. Magazin egiptean cu site-ul magazinegiptean.webs.com.

Incaltaminte
La capitolul acesta, piata pare ca sta ceva mai bine, asa ca voi enumera doar cateva site-uri, magazine:

1. Passion Shoes: magazin online de pantofi de dans cu o gama variata: tango, salsa, dans sportiv, hip-hop, jazz. Ofera si imbracaminte, dar nu ceva extraordinar pentru dans sportiv, in schimb au pentru yoga, fitness si altele genul.
2. Scoala de salsa a lui Willmark vinde incaltaminte specifica salsei.
3. Mihuta International din Timisoara vinde pantofi pentru dans sportiv standard si latino. Ii fac la comanda, trebuie sa trimiteti masurile (pe site specifica si cum acestea vor fi luate)
4. Sport Art sunt din Sibiu, vand pantofi de dans sportiv (si cupe neinscriptionate :) ), dar nu au site. Linkul este catre un cont de bizoo unde veti vedea si poze cu pantofi. telefon:0729 085 150
Uff, gata, a luat ceva articolul. Sper sa fie de folos cuiva. Va rog comentati daca ati colaborat cu ei, daca ati fost multumiti sau nu si daca mai stiti si alte magazine.

7 comentarii:

  1. Si aici puteti gasi ceva:
    http://dancingqueen-dance.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://cochetariidelicate.blogspot.ro/2013/04/tinuta-dans-sportiv.html

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea sa cumpar tinuta de dans sportiv la copilul meu de 8 ani

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim tuturor pentru vizitarea siteului companiei Benefis: http://benefisshop.com/
    Iata unele recenzii ale clientilor nostri, care se imbraca la Benefis:
    - Ana, Romania April 23, 2015
    Buna ziua, Dorim sa va anuntam ca am primit pachetul si ca totul este in ordine, costumele sunt foarte frumoase si se potrivesc. Multumim frumos. O zi frumoasa !
    -(Urse Adina - Romania, 26 Decembrie 2014) Buna seara, Am primit costumul si este perfect! Atasez dovada. Va multrumim pentru toata munca depusa, atentia pentru fiecare detaliu,si prmptitudinea livrarii ! Uram colectivului Benefis Sarbatori fericite si , un An nou cu sanatate si prosperitate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tinute de dans sportiv foarte frumoase pentru baieti executa Vio si Marian din Bucuresti.Fac toata gama de produse body ,pantaloni,smoching, si fracuri superbe.Lucreaza pentru cei mai renumiti dansatori din tara si nu numai.Ii gasiti la tel 0757040333 si 0751174173

    RăspundețiȘtergere
  6. Tinute de dans sportiv foarte frumoase pentru baieti executa Vio si Marian din Bucuresti.Fac toata gama de produse body ,pantaloni,smoching, si fracuri superbe.Lucreaza pentru cei mai renumiti dansatori din tara si nu numai.Ii gasiti la tel 0757040333 si 0751174173

    RăspundețiȘtergere

Search Engine Submission - AddMe